• Gratis verzendkosten boven de € 85,-
  • Snelle levering
  • Ook achteraf betalen met Klarna

Retourneren:

Heeft u online een product aangeschaft en het voldoet niet aan uw verwachtingen? Stuur het product dan naar ons terug. U dient het product binnen 10 dagen na ontvangst te retourneren (hiervoor geldt de datum van ontvangst die bekend is bij PostNL). Het product moet in verkoopbare staat zijn. Kleding en schoenen moeten ongedragen zijn en voorzien van de originele labels en verpakking, indien dit niet het geval is zullen we de artikelen aan u retour sturen. Zonder labels etc is het artikel niet meer verkoopbaar. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na ontvangst zal Haarsma Outdoor het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw rekening, exclusief de verzendkosten die zijn gemaakt.

Maakt u gebruik van de mogelijkheid Paypal en u annuleert de bestelling dan zullen de kosten die Paypal aan ons doorberekend alsnog in mindering gebracht op het aankoopbedrag wat u krijgt teruggestort.
De verzendkosten van aankopen boven de €85,- in NL worden alsnog in rekening gebracht bij retourneren en verrekend met het aankoopbedrag wat u retour krijgt.

Zodra u het wilt retourneren, stuur ons dan een mail dan krijgt u van ons het retouradres, met verdere instructies.
Stuur het product retour met een kopie van de aankoopfactuur of pakbon in de doos.